Båtuthyrning på Saiva

1
1

Våra fiskepaket

För dig som vill ge sig ut på ett äventyr i Västerbottens inlands vackra landskap så erbjuder Saiva fiskepaket med guide i Voljmån en hel eller halvdags upplevelse med perfekta förhållanden för flugfiske. Paket Malgomaj en helhetslösning med boende, båt, fiskekort i Malgomaj där stor öringarna går.

Fiska i Vilhelmina

Vilhelmina erbjuder lätt tillgäng fiske med stor variaton.  Harr och öring inom Vojmåns  långa forsar. Fiska gädda och aborre inom Volgsjöns. Regnbågsöring och  öring i Baksjötjärnen intill campingen som även är ett tillgänlighetsanpassat område.

Mer  information om fiske i Vilhelmina och intilliggande kommuner  sodralappland.nu

Kontakta oss så skräddarsyr vi paketet för dig.

FISKEGUIDNING

Guidning i Vojmån & andra strömmande vatten efter Öring och Harr

Vojmån är ett ypperligt vatten för flugfiske och spinnfiske efter harr och öring Sträckan är ca 65 km lång och faller 80 m, den nedre 1/3 är lugnare med mindre strömmande vatten.
Med guide får du en bra inblick i aktuella förhållanden och för stunden bästa platserna i Vojmån eller andra strömmande fiskevatten i omgivningen.

Halvdag 4 tim 1400 kr
Heldag  8 tim 2800 kr

Guide Volgsjön / Malgomaj

  • Känner du dig osäker eller vill lära dig mer om långdragsfiske, trolling efter öring och röding.
  • Vill du lära dig mer om gädd och abborfisker.
  • Kanske bara fiske och hantering av båt i allmänhet.
  • Du vill bli visad på dom bästa fiskevattnena i omgivningen.
  • Du vill ha djupare kunskap om fiskarnas vanemönster vid differensierade förutsättningar som vattentemperatur, stort vatteninflöde, hög/lågtryck, båtfart, fiskedjup, födotillgång m.m? Vi erbjuder guide hel eller halv dag.

OBS båt ingår ej

Guide halvdag 4 tim 1400 kr
Guide heldag 8 tim 2800 kr